Tandlæge Odense C

Tandlæge Odense C

Din lokale tandlæge i Odense C

Velkommen til Tand+. Vi er en moderne tandlæge beliggende centralt i Odense C ved det historiske Albani Torv. Klinikkens team består af dygtige og engagerede tandlæger, klinikassistenter samt tandplejere, som alle har mange års erfaring inden for tandlægefaget. For os betyder det meget, at vores patienter er velbefindende i vores klinik lige så snart de træder ind ad døren. Hos os får du en varm velkomst og en professionel behandling med faglighed i højsæde. Det er vigtigt for os at vi kan forene behagelige omgivelser for vores patienter med vores tandlægers faglighed. Vores patienter skal føle, at de er i trygge hænder, når de er i vores klinik og samtidig skal de vide, at vi vores vurderinger og anbefalinger i forbindelse med tandpleje altid vil tage udgangspunkt i, hvad der er bedst for hver enkelt patient.

Patienten i centrum

Vi har på klinikken en kerneværdi, der lyder, at vi vil skal give omsorgsfuld behandling, sørge for en god kommunikation og give individuel rådgivning til alle vores patienter. Når vi arbejder efter disse værdier, får vi en mere patientcentreret tilgang i vores arbejde, som vores erfaring har vist gavner patienten og behandlingsforløbet. Vi vil gerne have, at vores patienter forlader vores klinik med et smil – og en følelse af, at de gerne vil komme igen. Derfor tager hver behandling udgangspunkt i vores patienters individuelle situation og behov, så vi sikrer, at vores patienter får det bedste behandlingsforløb, vi kan give. Ring til os nu på tlf. 66 11 12 81.

Mød dine kommende tandlæger

Vi er flere dygtige tandlæger, klinikassistenter og tandplejere. Mød os lige her.

Sådan finder du hen til vores klinik

Søger du en erfaren og professionel tandlæge i Odense C, kan vi hos Tand+ hjælpe dig til et flot og sundt smil, der holder hele livet. Vores klinik er beliggende centralt i Odense, og vi er derfor nemme at komme til uanset, hvor i byen du bor. Blot en kilometer fra Odense Banegård kan du finde vores klinik. Hvis du er med offentligt transport kan du tage bus 29 mod Hjallesen eller bus 61 mod Tornbjerg og stå af ved stoppestedet Albani Torv – herfra er vi lige rundt om hjørnet. Kommer du med bil, kan vi tilbyde vores kunder pladser i en parkeringskælder eller parkeringsplads nær klinikken.

 

TIDSBESTILLING

Bestil din tandlægetid online via dette link: Bestil tid her Afbud og Udeblivelse Hvis du er forhindret til at møde op til den aftalte tid, er det vigtigt for os at du melder afbud hurtigst muligt- og senest dagen før inden kl. 12.00 via telefon.

BLIV KONTAKTET

Skriv til os her og vi kontakter dig hurtigst muligt!
66 11 12 81 66 11 12 81