Tandklinik Odense

Tandklinik Odense C

Tand+ Tandklinik i Odense

Høj kvalitet af tandpleje og åben kommunikation med vores patienter er kerneværdier, vi arbejder ud fra hver dag hos Tand+.

Søger du en professionel og omsorgsfuld tandklinik i Odense, kan vi tilbyde vores kunder skånsomme behandlinger med fokus på holdbare løsninger, der passer til vores patienter hver især. Hos Tand+ mener vi, at det er nødvendigt altid at tage udgangspunkt i vores patienters enkelte situationer og behov, for på den måde at give de bedste resultater og et behageligt behandlingsforløb – der er ingen tænder der er ens og ingen patienter, der er ens.

Har vores patienter nogle særlige ønsker i forbindelse med deres tandlægebesøg eller lider de af tandlægeskræk, skal de endelig ikke holde sig tilbage. Vi er her for at svare på spørgsmål og yde personlig rådgivning om alt inden for tandpleje og tandlægebesøg.

Det er vores overbevisning, at de bedste behandlingsforløb finder sted, når vores patienter er fuldt ud indforstået med behandlingen og har haft mulighed for at dele eventuelle bekymringer. Når du besøger vores tandklinik, vil vi derfor altid give en vurdering af dine tænder ud fra en faglig og specialiseret viden, og søger at give vores patienter tandpleje, som holder hele livet.

Vores tandklinik består af et team af dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for tandpleje. Vi har en bred vifte af behandlinger vi kan tilbyde vores kunder – lige fra det regelmæssige tandeftersyn og tandrens til de mere omfattende behandlinger inden for paradentose, implantater og rodbehandlinger.

Vores moderne og behagelige tandklinik ligger centralt i Odense, hvilket gør det nemt og belejligt for vores patienter at finde klinikken uanset, hvor i Odense de kommer fra. Vi ligger lige ved Albani Torv ved nummer 5, som blot er en lille kilometer væk fra Odense Banegård, der giver adskillige muligheder for vores patienter at tage offentligt transport. Du kan for eksempel tage bus 29 mod Hjallesen eller bus 61 mod Tornbjerg, der begge stopper ved torvet – her bliver du kørt helt til døren. Også med bil er der rig mulighed for parkering lige ved vores tandklinik.

Vil du gerne læse mere om, hvilke behandlinger vi udfører kan du læse mere her. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 11 12 81, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille en tid. Herudover er du naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores tandklinik. Vi glæder os til at høre fra dig og du kan også møde os lige her.

 

TIDSBESTILLING

Bestil din tandlægetid online via dette link: Bestil tid her Afbud og Udeblivelse Hvis du er forhindret til at møde op til den aftalte tid, er det vigtigt for os at du melder afbud hurtigst muligt- og senest dagen før inden kl. 12.00 via telefon.

BLIV KONTAKTET

Skriv til os her og vi kontakter dig hurtigst muligt!
66 11 12 81 66 11 12 81