Sådan foregår behandling med tandimplantater i vores klinik i Odense

Mangler du én eller flere naturlig tænder, og vil du gerne opnå et flot, holdbart og naturligt resultat? Hos Tand+ Tandklinik er vi eksperter i tandimplantater, og vi hjælper dig gerne med at opnå det perfekte resultat. Læs med nedenfor, hvor vi søger at gøre dig klogere på implantatbehandlinger.

Hvorfor har jeg behov for tandimplantater?

Et implantat kan indsættes i kæbeknoglen og erstatter én eller flere mistede tænder. Et implantat kan altså være en god løsning, hvis du enten har mistet eller beskadiget én eller flere tænder og ønsker at få et harmonisk og naturligt udseende tandsæt tilbage.

Ved behandling med implantat indsættes en kunstig tandrod, der opereres ned i kæbebenet. Tandimplantatet og kæbebenet vokser efterfølgende urokkeligt sammen, da implantatet er fremstillet af titanium, der let accepteres af kroppen. Du er hermed sikret, at implantatet fungerer som en naturlig, fastsiddende tand, som du både kan tale og tygge med. Ovenpå implantatet kan man endvidere placere en enkelt krone, en bro eller proteser alt efter, hvor mange tænder man mangler. Ved at få indsat et eller flere tandimplantater hos tandlæger i Odense, vil du altså kunne opnå et naturligt udseende og fuldt ud funktionelt resultat i forbindelse med mistede tænder.

Hvor lang tid holder et implantat?

En implantatbehandling er meget sikker og forudsigelig, og ligeså er resultatets varighed. Implantater har generelt en meget høj overlevelsesrate. Ser man på det over en 10-årig periode, vil 97% procent af alle indsatte implantater stadig være i funktion. Der er altså en meget lille chance for, at man mister implantatet. Den hyppigste årsag, til at implantatet mistes, er dog, hvis der opstår en betændelsestilstand, kaldet periimplantitis, i tandkødet og knoglen omkring implantatet. Implantatet tabes ved, at kroppen prøver at bekæmpe betændelsestilstanden og dermed nedbryder den knogle, implantatet er fæstnet i. Desuden har rygere større chance for at tabe implantatet. Tab af implantatet sker dog meget sjældent, og du kan selv forbedre implantatets leveforhold ved at opretholde en god mundhygiejne – specielt lige omkring implantatet.

Hvem udfører en implantatbehandling?

Implantatbehandlinger er meget teknisk avancerede og udføres derfor kun af specialtandlæger indenfor tand-, mund- og kæbekirurgi. Hos Tand+ Tandklinik udføres alle implantatbehandlinger af vores kompetente specialtandlæge, der har stor erfaring med erstatning af tænder. Så leder du efter en specialtandlæge til behandling med tandimplantater i Odense og omegn, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

TIDSBESTILLING

Bestil din tandlægetid online via dette link: Bestil tid her Afbud og Udeblivelse Hvis du er forhindret til at møde op til den aftalte tid, er det vigtigt for os at du melder afbud hurtigst muligt- og senest dagen før inden kl. 12.00 via telefon.

BLIV KONTAKTET

Skriv til os her og vi kontakter dig hurtigst muligt!
66 11 12 81 66 11 12 81