HISTORIEN BAG ET PLUS

Når noget får betegnelsen plus, så betyder det som regel, at det er lidt bedre, eller at man får lidt mere. Og Tand+ tandklinikken er ingen undtagelse. Derfor kan du godt forvente lidt mere hos os. Vi har nemlig ikke kun fokus på tænder – vi har også fokus på mennesker. Vi tager udgangspunkt i dig, dine tænder og ikke mindst dit forhold til at gå til tandlæge.
Hos Tand+ er du altid sikker på at få den bedste behandling – både i venteværelset, i tandlægestolen og i receptionen. Det kræver uddannelse, viden og kendskab til de nyeste behandlingsmetoder og materialer at tilbyde den bedste behandling. Derfor sørger vi hele tiden for at holde os up to date og løbende efteruddanne hele teamet, så du er sikker på tryghed, kvalitet og grundighed hver gang du besøger Tand+ klinikken.

VEJVISER

Tand+ tandlægerne ligger centralt placeret i Odense, og klinikken er derfor nem at komme til – uanset om du er til fods, i bil eller med bus.

GODE RÅD

Børstning af tænder »
Tandtråd »
Få det flotteste smil med tandblegning »
Henvisning til bøjletandlæge i odense »
Sådan foregår behandling med tandimplantater »
Hvilke behandlinger skal udføres af en specialtandlæge? »

TIDSBESTILLING

Bestil din tandlægetid online via dette link: Bestil tid her Afbud og Udeblivelse Hvis du er forhindret til at møde op til den aftalte tid, er det vigtigt for os at du melder afbud hurtigst muligt- og senest dagen før inden kl. 12.00 via telefon.

BLIV KONTAKTET

Skriv til os her og vi kontakter dig hurtigst muligt!
66 11 12 81 66 11 12 81