Kæbekirurgi Odense

Kæben er definerende for hele ansigtets udtryk og fuldstændig uundværlig til vigtige opgaver som fx at tygge den mad vi indtager og at udgøre en solid base for tændernes fæstning i munden. Kæbekirurgi er en af de mere vanskelige specialiseringsområder inden for tandlægefaget, og i dette indlæg vil vi hos Tand+ derfor uddybe hvorfor det er vigtigt, at overlade arbejdet til en professionel kæbekirurg, når du skal have foretaget en operation med kæbekirurgi i Odense.       

En specialtandlæge skal der til

Kæbekirurgi ligger uden for den normale tandlæges kompetencer, og her er der derfor behov for en specialtandlæge. Der findes to former for specialtandlæger: Specialtandlæge i ortodonti og specialtandlæge i kæbe-, mund og tandkirurgi. Den første specialisering tager tre år og har fokus på tandregulering, den anden tager fem år og giver kompetencer til at foretage avancerede kirurgiske indgreb i tænder, kæbe og mund.  

Erfaren kæbekirurg i Odense

Hos Tand+ er vi så heldige at have tilknyttet vores egen ekspert i tand-, mund- og kæbekirurgi, nemlig specialtandlæge Esben Aagard. Vi er derfor en af de førende udbydere af kæbekirurgi i Odense og står klar med råd og vejledning, når du skal have foretaget en avanceret, kæbekirurgisk behandling.

Eksempler på kirurgiske indgreb

Kæbekirurgi omfatter alle de indgreb, der behandler skader/sygdomme i mundhule og kæbe samt korrigerer misvækst i kæberne. Dette kan bl.a. være fjernelse af særligt vanskelige visdomstænder, kirurgiske implantater samt knogleopbygning. Med til vores behandlinger hører selvfølgelig også en grundig forundersøgelse, hvor vi sætter dig ind i behandlingens forløb, samt en efterfølgende samtale, hvor du vil modtage information og vejledning om, hvordan du skal spise/drikke og lindre eventuelle smerter i dagene efter indgrebet.

Til dig der skal gennemgå kæbekirurgi

Ordet kæbekirurgi lyder heldigvis mere farligt end det egentlig er, og som patient der skal gennemgå et kæbekirurgiske indgreb kan det derfor være betryggende at tænke på, at vores speciallæge Esben Aagard har mange års erfaring og dagligt udfører avancerede kirurgiske indgreb i vores tandlægeklinik i Odense.

Vil du høre mere om vores specialtandlæger eller vores udbud af kæbekirurgi i Odense, er du altid velkommen til at kontakte Tand+ for en uforpligtende samtale.  

TIDSBESTILLING

Bestil din tandlægetid online via dette link: Bestil tid her Afbud og Udeblivelse Hvis du er forhindret til at møde op til den aftalte tid, er det vigtigt for os at du melder afbud hurtigst muligt- og senest dagen før inden kl. 12.00 via telefon.

BLIV KONTAKTET

Skriv til os her og vi kontakter dig hurtigst muligt!
66 11 12 81 66 11 12 81