Henvisning til bøjletandlæge i Odense

Tandregulering kan være nødvendigt igennem hele livet. Bøjler og tandregulering er derfor ikke, som mange ellers tror, kun for børn og teenagere. Voksne kan ligeså have behov for at få rettet tænderne. Faktisk er antallet af voksne, der får deres tænder rettet, støt stigende. Vi guider nedenfor til, hvordan tandregulering ved en bøjletandlæge i Odense kan hjælpe dig med igen at få et flot tandsæt.

Hvad er tandregulering?

Tandregulering er en behandlingsform, der skånsomt behandler og korrigerer et forkert bid eller gør skæve tænder og kæbestrukturer lige. Risikoen ved at have skæve tænder eller tænder, der ikke lukker korrekt sammen, er, at de er sværere at gøre rene. Der vil derfor være større risiko for at miste tænderne i en tidlig alder på grund af tandnedbrydning og paradentose. Forkert placerede tænder kan ligeså skabe øget belastning for tyggemusklerne, og dette kan forårsage hovedpine, kæbeproblemer samt smerte i skuldre, nakke og ryg. Tandregulering kan også foretages af kosmetiske årsager.

De primære fordele ved tandregulering er altså, at der er større chance for, at tænderne vil holde hele livet, at dine tænder får et pænere udseende, og at du får en sundere mundhygiejne.

Hvornår har jeg behov for tandregulering?

Har du mistanke om, at du kunne have behov for tandregulering, bør du konsultere din bøjletandlæge i Odense. Det er nemlig kun din tandlæge og ortodontist, der endeligt kan afgøre, om du har behov for tandregulering. Tandlægen vil tage diverse afstøbninger og røntgenfotografier for at vurdere, om dine tænder kunne drage fordel af tandregulering. Ud fra disse diagnosticerer og udarbejder tandlægen en behandlingsplan, der passer til lige netop dit problem.

Hvilke former for tandregulering findes der?

Der findes mange typer tandreguleringer, der anvendes i behandling af skæve og forkert placerede tænder. Alle virker dog ved, at de lægger et blidt pres på tænder og kæbe og hermed ”skubber” dem til den ønskede placering. Behandlingen foregår oftest med en fastgjort bøjle men kan også ske ved aftagelige bøjler. De aftagelige bøjler er stort set usynlige og kan tages ud i forbindelse med spisning, tandbørstning og ved brug af tandtråd.

Kan vi hjælpe dig?

Hos Tand+ Tandklinik hjælper vi dig gerne med at foretage en undersøgelser af dine for at bedømme, om du kan modtage en tandregulering. Herfra kan vi henvise dig til en bøjletandlæge i Odense, der kan hjælpe dig med at finde den rette metode til tandregulering for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os i klinikken, hvis du har spørgsmål til tandregulering eller ønsker at bestille en tid.

Læs vores anmeldelser på Google

Tandplus har 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser.

TIDSBESTILLING

Bestil din tandlægetid online via dette link: Bestil tid her Afbud og Udeblivelse Hvis du er forhindret til at møde op til den aftalte tid, er det vigtigt for os at du melder afbud hurtigst muligt- og senest dagen før inden kl. 12.00 via telefon.

BLIV KONTAKTET

Skriv til os her og vi kontakter dig hurtigst muligt!
66 11 12 81 66 11 12 81