Billig tandlæge i Odense C

Billig tandlæge i Odense C

Vi byder dig velkommen til Tand+, som er en erfaren og billig tandlæge placeret i Odense C. Hele vores team har flere års erfaring inden for faget, hvorfor du roligt kan stole på, at både du og dine tænder er i gode og trygge hænder. Vi tilbyder en lang række professionelle tandbehandlinger. Det betyder, at hvad end du har behov for at få lavet en mere omfangsrig behandling så som paradentosebehandling, eller hvis du blot skal have lavet et regelmæssigt eftersyn, har vi de rette kompetencer. Under “Behandlinger” kan du læser mere om, hvad vi kan hjælpe med.

Tandbehandlinger – en god investering

Desværre er det ikke alle, som får tjekket og behandlet deres tænder hos en professionel tandlæge ofte nok. I mange tilfælde skyldes dette, at patienterne synes, at det er for dyrt at gå til tandlæge. De får derfor kun behandlet deres tænder, når de oplever smerte i tænder eller tandkød. Dette er dog meget uheldigt, eftersom skaden oftest vil være sket, hvorfor der vil være behov for en mere omfangsrig samt omkostningsfuld behandling. Hos Tand+ anbefaler vi derfor altid vores patienter, at de regelmæssigt får undersøgt deres tænder og tandkød, således at der er mulighed for at lave forebyggende tandpleje.

Behandlinger af høj kvalitet til fair priser

Hos Tand+ forstår vi dog godt, hvorfor mange patienter oplever, at det kan være en dyr fornøjelse af få behandlet sine tænder af en professionel tandlæge. Derfor tilbyder vi tandbehandlinger af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os således på at være blandt de billige tandlæger i Odense, dog uden at vi går på kompromis med kvaliteten. På vores hjemmeside under “Priser” kan du få et overblik over priserne på vores behandlinger.

Er du således på udkig efter en dygtig og billig tandlæge i Odense C, er du meget velkommen til at kontakte os – enten ved at ringe til os på tlf. 66 11 12 81 eller ved at besøge vores hyggelig klinik.

Vi glæder os til at se/gense dig. Husk at du også kan møde os her.

Find vej fra Odense C til vores tandlæge klinik på Albani torv 5.

Læs vores anmeldelser på Google

Tandplus har 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser.

TIDSBESTILLING

Bestil din tandlægetid online via dette link: Bestil tid her Afbud og Udeblivelse Hvis du er forhindret til at møde op til den aftalte tid, er det vigtigt for os at du melder afbud hurtigst muligt- og senest dagen før inden kl. 12.00 via telefon.

BLIV KONTAKTET

Skriv til os her og vi kontakter dig hurtigst muligt!
66 11 12 81 66 11 12 81